دنیای مزه ها

آموزش طرز تهیه غذاهای خوشمزه ایرانی و خارجی

دنیای مزه ها

آموزش طرز تهیه غذاهای خوشمزه ایرانی و خارجی

“سوسیس خانگی” سالم و ساده با دستور سر آشپز

طرز تهیه سوسیس خانگی خوشمزه :

خیلی از مردم عاشق سوسیس و کالباس هستند ولی به دلیل اینکه از سلامت و سالم بودن آن اطمینان ندارند نمی توانند آن را از بیرون تهیه کنند به همین دلیل در این دستور تهیه از نمناک تلاش کردیم طرز تهیه سوسیس خانگی را آموزش دهیم تا هم از یک غذای خوشمزه بهره مند شوید و هم اینکه از سالم بودن آن مطمئن شوید.

 

How to Make Homemade Sausage

  

مواد لازم برای تهیه سوسیس خانگی :

مقدار مواد ذکر شده برای درست کردن سوسیس خانگی برای 8 عدد سوسیس کوکتل مناسب می باشد برای مقدار بیشتر مواد اولیه را به نسبت تغییر دهید.

 

  • گوشت 400 گرم
  • رزماری آسیاب شده1 قاشق غذاخوری
  • سرکه قرمز2 قاشق غذاخوری
  • پاپریکا دودی  1/3 قاشق چایخوری
  • فلفل قرمز  به اندازه دلخواه
  • نمک  1/2 قاشق چایخوری
  • نعنای خشک  به اندازه لازم
  • فلفل سیاه  به اندازه لازم
  • سیر  4 حبه
  • کاور سوسیس  به اندازه لازم
  • قیف مخصوص سوسیس1 عدد

طرز تهیه سوسیس خانگی :

مرحله اول:

 با مواد و تجهیزات بسیار سرد شروع کنید: قبل از شروع کار اطمینان حاصل کنید که مواد شما قرار داده نشده است ، و گوشت و چربی بسیار سرد هستند (چربی را می توان کاملا یخ زد) (گوشت و چربی را 2 ساعت در فریزر بگذارید). قبل از استفاده ، کاسه ها و چرخ چرخ ها را در فریزر یا یخچال قرار دهید.

مرحله دوم:

 چربی و گوشت را در تکه های خرد کنید ، در ظرف را روی یخ سرد نگه دارید: یک کاسه بزرگ یخ آماده کنید و یک کاسه فلزی متوسط ​​را در بالای آن قرار دهید. گوشت و چربی خود را درون تکه هایی بین یک اینچ و دو اینچ بریزید. چربی خود را کمی کوچکتر از گوشت خود خرد کنید.

مرحله سوم:

به سرعت گوشت و چربی را با هم مخلوط کنید ، بسیاری از ادویه ها را به آن اضافه کنید ، سپس سرد کنید: وقتی گوشت و چربی بریده شد ، سریع آنها را مخلوط کنید.

 

بیشتر ادویه های خود را بریزید. یک قاشق غذاخوری یا دو عدد از تخم رازیانه و یک قاشق غذاخوری فلفل سیاه را بعداً کنار می گذارم. سریع مخلوط کنید.

نمک و شکر را اضافه کرده و یک بار دیگر مخلوط کنید

مرحله چهارم:

در ضمن ، ¼ فنجان سرکه شری و ¾ فنجان شری خشک را مخلوط کرده و داخل یخچال قرار دهید. می دانم شریری در سوسیس ایتالیایی سنتی نیست. در صورت تمایل می توانید از شراب سفید و سرکه شراب سفید استفاده کنید (من شراب قرمز و سرکه شراب قرمز را برای سوسیس های گرم ذخیره می کنم).

 

نکات تهیه سوسیس خانگی :

 بهتر است برای تهیه سوسیس از گوشت مخلوط گوساله و گوسفند استفاده نمایید . اما درصورتی که تمایل دارید از یک نوع گوشت استفاده کنید توصیه میشود از قسمت ران گوسفند و یا سر دست گوساله استفاده کنید.

حتما گوشت را در چند نوبت چرخ کنید تا هم راحت پخته  شود و هم اینکه داخل گوشت سوسیس خون پیدا نشود.

رزماری پایه و اساس طعم سوسیس است پس میزان مقداری که از آن استفاده می کنید را دقت کنید و بسته به ذائقه خود می توانید مقدار آن را کم یا زیاد کنید.

وقتی گوشت را داخل کاور می ریزید حتما با دست خوب ماساژ دهید تا هواگیری شود.


منبع : http://wcook.rozblog.com/post/14

https://namnak.com/hommade-Sausage.p76148

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد